29 Haziran 2021 Salı

Ankara Su Tesisatçısı

 Evinizde ya da herhangi bir yerde tesisatınızla ilgili bir problem olduğu zaman hemen bizi arayıp sorunu danışabilirsiniz. Servis istemeden önce sorunu detaylı bir şekilde telefonda bizimle paylaşmanız lehinize olacaktır. Çünkü bazı sorunlar teknik servise ihtiyaç duyulmaksınız çözülebilen küçük problemlerdir. Bunları telefonda belirtirseniz size söyleyeceğimiz küçük bilgiler ve yönlendirmeler ile küçük sorunlar büyük ihtimalle çözülebilir. Böylece ücretsiz bir şekilde hızlıca sorununuz giderilmiş olur. Tabi sorunlar her zaman telefondaki yönlendirmelerle çözülmez. Böyle durumlarda teknik servis ihtiyacınız doğar. Bize bildirim yapmanız durumunda aynı gün içerisine Ankara su tesisatçısı ustalarımız yardımınıza gelecektir. Evinize gelecek olan sıhhi tesisatçı ustamız size en yakın bölgeden hizmet gösteren ustamız olacaktır. Bize belirteceğiniz konuma göre ustamız saatler içinde size ulaşacaktır. Sürekli olarak Ankara ve civarında gezici olarak hizmet göstere su tesisatçılarımız mevcuttur.


Sorununuz ne olursa olsun bize arayabilirsiniz.

Problem birçok nedenden kaynaklanıyor olabilir. Ya da farklı ihtiyaçlarınız olabilir. Tesisat işlerinde çok farklı sorunlar göze çarpmaktadır. Tesisatın bozukluğu karşınıza su kaçağı olarak su sızıntısı şeklinde karşınıza çıkabilir. Ya da musluklarını çalışmıyor, çok sıktığınız halde damlatıyor olabilir. Klozetinizde problem olabilir. Ya da lavabo tıkanıkları gibi problemler olabilir. Peteklerinize ulaşan su tesisatında problem olabilir. Görüldüğü gibi bir çok farklı nedenden dolayı su tesisatçısına ihtiyaç duyabilirsiniz. Bizim her iş için ayrıca uzmanlaşmış personellerimiz sayesinde probleminiz sorunsuzca anında çözülür. Sunduğumuz çözümlerde parça değişikliğine ihtiyaç duyulursa, bu malzemeleri en kaliteli orijinal parçalardan seçeriz. Malzeme fiyatı üzerine ek kar koymayız. Size maliyeti karşılığında faturalandırırız. Talep edeceğimiz tek ücret servis ücreti ve yapına işin niteliğine göre işçilik bedeli olacaktır. Yapılan büyük işlemlerde servis bedeli direkt olarak alınmaz ve sadece işçilik bedeli sizden talep edilir.

Servis sonrası destek

Yaptığımız tüm çalışmalar garantili olup, başka firmalar gibi sorununuzu çözüp ilişkimizi kesmiyoruz. Yaptığımız işler sonucunda, arıza aynı şekilde tekrar ederse, yeniden onarım yapmak ve problemi çözmek bizim sorumluluğumuzdadır. Bu işlemler için sizden asla ek ücret talep edilmez. Tabi ki garanti verdiğimiz işlem bizim onardığımız yerleri kapsamaktadır. Örneğin musluğunuz damlatıyordu ve bununla alakalı bizden servis aldınız ve problemi giderdik. Bu işlemin garantisi sadece ilgili musluğu kapsamaktadır. Tesisatınızda başka bir problem çıkması durumunda ya da evinizdeki başka bir musluğun arızalanması durumunda, ilk yapılan işlemin garantisi kapsamında değerlendirilmez. Sonuç itibarıyla orası başka bir bölgedir ve garantimiz dışındadır. Bu örnekler arttırılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Helium 10 Ortak Kullanım

  https://www.google.com.tr/url?sa=i&url=https://amazonyazilimlari.com/heliu-ortak-kullanim/   https://www.google.com/url?sa=i&url=h...