2 Eylül 2021 Perşembe

Etimesgut Su Kaçağı Tespiti

Su kaçağı tesisatı bir binanın en önemli unsurudur. Çünkü dairenizde, işyerinizde, otelinizde veya  AVM’lerde herhangi bir su kaçağının yaratacağı sorunlar saymakla bitmez. Gıda ürünleri satan bir dükkanda oluşacak su kaçağı neticesinde ürünleriniz bozulabilir, bunun yanı sıra otelinize gelen müşterileriniz, odalarında su kaçağı olduğunu, banyo yapamadıklarını veya tuvalete giremediklerini söylediklerinde, yaşayacağınız sıkıntı ve müşterilere karşı oluşan mahcubiyetinizi tahmin edebilmekteyiz. Ayrıca çok yoğun kullanıma sahip AVM’lerde bir su kaçağı neticesinde, kirlenen sular nedeniyle, yapılan yemekler sağlıksız ve hijyen kurallarına uygun olmadan yapılacağından, müşterilerinizin sağlık sorunları yaşamasına sebep olabilirsiniz. İşte tüm bu nedenlerden dolayı su kaçağı tesisatı oldukça önemlidir. Su kaçağı tesisatı ile ilgili problem yaşıyorsanız, Ankara, Etimesgut ilçesine ait tüm semtlerde hizmet veren firmamız, en son teknolojiyi kullanarak, bünyesinde bulundurduğu kameralı görüntü cihazları ve diğer ekipmanlar ile birlikte, uzman ve profesyonelleşmiş ekibiyle, Etimesgut su kaçağı tespiti işlemleri konusunda sıkıntı yaşayan müşterilerimizin sorunlarını çözmek için elinden gelen çabayı en profesyonel şekilde sağlıyor.

Su Tesisatının Döşenmesi

Uzun uğraşlar sonucu yaptırdığınız bir evde en önemli konulardan bir tanesi de tesisatın nasıl döşendiğidir. Etimesgut su kaçağı tespiti konusunda doğru bir şekilde, uzman bir ustanın elinde ve kaliteli malzemelerle döşenen bir tesisat sisteminde bir sorun çıkması beklenmez, ancak aksi takdirde, yılların emeğiyle yaptırdığınız veya satın aldığınız dairenizde olumsuzluklar sizi bekliyor olacaktır. Sırasıyla su tesisatının nasıl kurulduğunu incelememiz gerekirse,

  • Su tesisatı kuran birisi sıcak su tesisatı ve soğuk su tesisatı olarak, tesisatı iki ayrı başlık adında yapmaya başlayacaktır. Sıcak su ve soğuk su borularını birbirinden ayırarak, tesisatı kurma işlemine muntazam bir şekilde başlayacaktır.
  • Tesisat işlemini öncelikle su sayacından başlatıp, ardından bir musluk koyulması gerekmektedir.
  • Tesisatta sızdırma olup olmadığının tespiti için besleme boruları olarak tabir edilen boruların bir seferde sıkılması gerekmektedir.
  • Dışarıda kalan borular muhakkak kelepçelenmeli, toprak altında kalan borular ise muhakkak 100 cm aşağıda olmalıdır. Tesisat işleminde boruları ayrı renklerde boyamanız halinde ileride oluşacak arızalarda bu yaptığınız işlem size pratiklik kazandıracaktır.

Su tesisatı aslında bu denli önemli bir sistemdir ve bu saydığımız noktalardan birinin, noksan yapılması halinde su kaçağı tespiti işlemleri için size hizmet vermekteyiz. Yanlış kurulan bir su tesisatı neticesinde, duvarlarınızdan su damlıyor veya dairenize ait alçılar kabarıyorsa, hiç endişe etmeden, bizle irtibata geçmeniz halinde, tesisat işleminize zarar vermeden sorunlarınızı çözüyoruz.

Bizi tercih etmenizin sebebi nedir

Su kaçağı tespiti konusunda, sektörde kurulan firmalar genel itibariyle Ankara merkezinde kurulmakta olup, Etimesgut civarında hizmet verememektedirler. Hizmet veren firmalar ise istediğiniz vakitte orada olamamaktadır. Bu nedenle su kaçağı yüzünden evinizde veya işyerlerinizde zamanında çözülmeyen sorunlar neticesinde sıkıntılarınız katlanmaktadır. Bunu gören firmamız artık Etimesgut su kaçağı tespiti konusunda sizlere daha yakın, ve siz istediğiniz an, bildirdiğiniz dairenizde hazır bulunmak için beklemektedir. Bunun yanı sıra sektörde kurulan bir çok firma elbet mevcuttur, ancak bu firmaların yaptıkları işlem ile bizim yaptığımız işlemin arasındaki kalite farkını görmeniz mümkün olacaktır. Yaptığımız işlemler garantili olup, kaliteden ödün vermeden yapılan işlemlerdir. Çünkü, su kaçağı tespitini, işyerinizde çalışmanıza engel olmadan çözüyor, evlerinizde ise boya ve beton ustası bulmanıza neden olmadan çözüyoruz. Bizi tercih etmeniz halinde sorunlarınızı çok kısa sürede ve oldukça uygun fiyatlarla halleden firmamız, artık su kaçaklarının bir kabus olmasının önüne geçiyor. Bu nedenle Etimesgut su kaçağı tespiti, su tesisatçısı konusunda bizi tercih ederek, en doğru ve en kaliteli hizmeti almaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Helium 10 Ortak Kullanım

  https://www.google.com.tr/url?sa=i&url=https://amazonyazilimlari.com/heliu-ortak-kullanim/   https://www.google.com/url?sa=i&url=h...